Топа. Сказали тут курей попасти...
І це так весело - пасу!
Лиш трохи спав... та це не страшно,
Я службу і крізь сон несу!
У мене в хатці так комфортно,
Не заважає там ніхто.
У сні малюю натюрморти
Або букети із квіток...
Та краще: сало або м'ясо,
І можна спати хоч півдня,
Бо ще побачив я ковбаси,
Їх ні на що б не проміняв!
07.04.2019
Свидетельство о публикации №119042304671