Пари! Пари! Манчс...
Шшнджум э камин.
Им вордис
ми тхри.
Гарун э екел.
Кач айерн
нориц
ашхарн
зармацрцин.
Пари, ерги
им Айастан,
парк тур Астуцун.
Менк канк,
менк сер унек.
Мер сарерн цавиц
нор ерг-пар
стехцецин.
Пари! Пари!
Манчс
арцункнерд
тох огумд
ишатак дарнан
мер аавор
ев пайлун
патмутян.
Пари! Пари!
Манчс...
Свидетельство о публикации №119042303158