Прекрасен ваш полуанфас...

"Анісавая" у новых інтэр'ерах))))
Кажуць,усім Пухавіцкім аддзелам СК чытаюць маю крымінальную паэму "Анісавая Любачка"...Праўда,сама Любачка далёка ня ўсё ў той паэме "даганяе",бо напісана ж па-беларуску.Але тут узьнікае пытаньне правамоцнасьці знаходжаньня Любові Васільеўны на пасадзе сьледчай з прычыны няведаньня ёю адной зь дзяржаўных моваў у Беларусі.

І крыху з нашай "інтымнай" перапіскі:

"ВК28 Februar
Slavamir 3:27
"Вот і встретілісь два одіночества"...Забавно,правда:сначала ты собіраешь досье,затем на тебя собірают))))).

Прекрасен ваш полуанфас.
Иль всё же полупрофиль?
Стяну Вас в свой иконостас,
как дерзких строчек профи.
28.02.2019".
Паколькі я пад хатнім арыштам,запатрабаваў афіцыйнага дазволу на сустрэчу з менскімі "гасьцямі".Даслала эсэмэскай:"Сегодня,приедут сотрудники милиции московского рувд г.Минска,хотят с вами пообщаться,и могут!Адпраўнік:Следчая -375333464409"...


Рецензии