Яшэп калыйк тормышта
Динара Мухамаева - Шакирова
Куктэге болыт агыла
Белмим кайларга таба.
Гомерлэр дэ шулай утэ -
Нигэ ул шулай чаба.
Уфтанмыйча узыйк эле юлын
Безгэ бирелгэнен гомернен.
Янсын ялкын булып дорлэп,
Уты сурелмэсен кумернен.
Белэклэрдэ коч булганда
Яшэп калыйк тормышта.
Тормыш казанында кайнап,
Дорлэп яныйк утында.
Свидетельство о публикации №119042208445