Т1ебиатдихъ галаз рахун...

Тlебиат, ви гьайбатар лап зурба я -
Гьуьжет авун вахъ галаз чаз туба я:
Са легьзеда вахтунин чарх элкъуьрда,
Цуьквер, багълар твада живед хешилда,
Рагъуларда вац1аравай на ятар,
Сиви сивди ац1урда чи булахар...
Гьайифар гъиз инсандиз, рикl сефил(ар)да....
Пашманвилин риб эцягъда гуьгьуьлда.
Тавакъуйда, чи умудар... ат1умир -
И чиливай чимивални къахчумир.
Живни цуьквер акахьнавай чи тарар
Шадар хъия, куьз герек я и къаяр?
Алатнамаз Яран суварин ц1аяр,
Тахтуна хьун адет тушни бес гатфар?


Рецензии