Божьей милостью вытри боль

Божьей милостью вытри боль,
И судьбу оставляя чистой,
Населяй кожен день в намисто,
Де за стрижень буде - любов...

Пам'ятай: ти творець всього,
Що торкається... поглинає...
Отдавая, мы обретаем...
Это трудно илИ легко?

И дорогой идём своей...
Огради и помилуй...Боже...
І на райдугу доля схожа...
Випромінюється з очей...

Бог ступает с тобою рядом...
Його милість у кожнім дні...
В миті цій ... і у далині.
Твёрдо знай: будет всё, как надо!


Рецензии