На ка че лях...

На – ка–че–лях
       прыг–нуть
              в – не–бо.
          
Об–лака
       об–нять
              ру–ка–ми.

За–дох–нуть–ся
       от –
              вос–тор–га.

И обратно –
       вниз –
              к земле.

Май 2009


Рецензии