19-04-19-05742 Засияло над страною солнце UA

Засяяло над Україною сонце
.
Засяяло над Україною сонце
свободи і рівності всіх громадян
в здоров'ї, освіті, роботі, безпеці,
житті, мові, вірі, надії, думках!
.
Всі гості хай знають, що ми поважаєм,
того, хто приходить до нас із добром,
але, якщо хтось із мечем завітає,
то сам і загине від лиха свого!
.
Країна живе, розвивається, квітне,
наука, мистецтво, міста і село,
нехай лине Слава єдиній країні,
і Слава Героям, що є наш народ!
.
Сусіди хай знають, що ми поважаєм,
всіх тих, хто живе біля нас із добром,
але, якщо хтось із мечем завітає,
то сам і загине від лиха свого!
.
Хто хоче до нас долучитись, всім раді
в країні, що жваво пришвидшує час,
де надра і землі, а також знаряддя
слугують добробуту кожного з нас.
.
У світі хай знають, що ми поважаєм,
всіх, хто до нас ставиться із добром,
але, якщо хтось із мечем завітає,
то сам і загине від лиха свого!


Рецензии