***

          18.04.2019 год
             (Mold.)
La coltul casei parintesti prasadul a inflorit,
Mireasma lui si azi imi aminteste...
De dorul sfant in suflet logodit,
Care pe parcursul vietii ma peteste.
Cu cant de ciocarlii plutesc usor,acum c-a altadata,
Spre malul inflorit si primitor....
La scumpii mei patinti,la mama si la tata.

                /Iu.Tatamirov./


Рецензии