***
Солодке. Манливе. Щасливе.
Пристрасть - це небезпека.
Це сльози. Це мука. Це спека.
Пристрасть - жагА. Бажання.
Дозвілля. Безсором. Кохання.
Божевілля. Гаряче пекло.
Це безумство, де світло померкло.
Це безсилля і мокра похіть.
Це сплетіння в єдиний подих.
Сміх і стогін. Молитва Божа.
Ні на що це зовсім не схоже.
Це оргазм душі, до тла спалений,
Птахом Феніксом знову народжений... Знову стогін. Молитва Божа.
Ні на що це зовсім не схоже...
Свидетельство о публикации №119041805989