Просто люблю
І не знаю за що.
Може за те, що
Мене Ти знайшов?
А може за погляд,
Який так п'янить?
За руки, що можуть
Так ніжно пестИть?
А може за губи,
Що ваблять мене?
За душу, що пристрасно
Любить мене?
За серце, що б'ється
Зі мной в унісон?
Так може це щастя,
Чи може це сон?
Не знаю...за що,
Але..
Просто люблю...
Свидетельство о публикации №119041805890
Попоробуйте хоча б пограти з цим Автора -
придумайте назви до решти тридцяти п'яти віршів.
Большаков Алексей 15.01.2020 21:04 Заявить о нарушении