За генерала Смешко!

ВСТАВАЙ, УКРАЇНО, на битву рішучу:
За наше майбутнє, за наших дітей!
Хіба ти не бачиш, народе-заручник,
Що ВИБІР СЬОГОДНІ — ЦЕ ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ!
Обкрадений, в злиднях, мій край заповітний,
У владі жирує ватага злодюг!
І страх оселився в очах непривітний,
Закована правда в іржавий ланцюг.
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО! ОСТАННЯ НАДІЯ!
Душею і серцем віддай голоси
ЗА РІДНОГО СИНА! - знаменна подія,
А далі - настануть найкращі часи!

26 березня 2019р.


Рецензии