Весна вкрива полiтикою, рястом

Весна вкриває землю - рястом,
Політика гидотою і слів багато,
Безбожності туман, безумство!
Брехня і підлість і, злодійство.

Не відрізняється святе і грішне!
Безглуздя повне і маріонетством,
Зависть, шахрайство, мародерство
І сіються зерна брехні фальшиво.

Блукаючи в безбожжі мов сліпці,
Вважаючи себе богами, ці ченці,
Правду і істину давно поплутали,
Землю святую - запаплюжили.

Чи ж мати у молотві за її дітей,
Яких ніколи не побачить більше,
А ви, куди ви спішите, байдуже?
Туди, де вам давно не раді дуже.

Б"єте себе у груди, що патріоти є 
В країні де без мови, та проміння
На грудях хрест святий до пупа   
Вісить  розп"ятття і чи то з неба?

О, спрага Бога розпинати на  землі?
Пролиття крові, сліз, горя, біди,
Чи думали ви може, а чи може й ні,
Що прийде день останній у житті?

Вбрання золотий одяг, шовк, шати,
Влада в руці, посох, пессо, дукати
А що там, крається далеко у душі?
Послухай таємницю серця в глибині.

Чи був, таким коли небудь Христос,
Він по землі ходив, давав у щирості,
Любові вчив, хліб поділив у милості.
Хай Бог дарує щедрості і благості!

Щоб було більше совісті і щирості,
В доми прийдуть хороші, гарні вісті,
Садок хай квітне, весь рясним цвітом
Колосяться хліба і мир панує в світом!


Рецензии