NY Constraction Over Lost America
Full Crazy
Club Des Belugas feat. Brenda Boykin
Практически почти все люди на Земле хотят быть американцами, хоть немного американцами, даже те немногие, кто возмущается Америкой или её критикует - в душе всё-таки хочет быть немного американцем - быть справедливым, парить на высоте полёта орла и любоваться узорами красоты Природы.
Almost all people on Earth want to be Americans, maybe partially Americans, even the few who resent America or criticize it - at heart still wants to be a little bit American - to be fair, to soar at the eagle's flight height and admire the Nature beauty patterns.
Величие состоит из достоинства самых слабых и простых граждан.
Greatness consists from most weakest and ordinary citizens dignity.
Свидетельство о публикации №119041409274