la resistance de l amour...

Состояние Счастья лучше переносить Стоя...

........................................ you look for what I feel,
........................................ I fall in love... with you
........................................ no one should see 
........................................ love resistance...

© Olga Karpilova  «la resistance de l'amour...»


Рецензии