Жага до життя

Думки голубів зосередились в їжі:
Можливо знайдеться вона на траві?
У тиші ранковій, відчутні та свіжі,
Кисневі напої ідуть дарові.

Вдихати повітря – така насолода!
Неначе цілющий для серця бальзам.
Вражає розквітчаних красенів врода:
Дерев та кущів, що весняним садам,

Докупи зібравши всі пахощі світу,
Наповнені пригоршні щедрих дарів,
Дозрілі плоди подарує нам літо:
Весела пора, що пробуджує спів.

Ми вдячні від нього отримати втіху.
Вже  чутно знайомої пісні мотив:
Не з’явиться більше налякане лихо.
Жага до життя – зазвучав лейтмотив.

14.04.2019


Рецензии