Повстанська

Де поміж гОрами
Сонце на світ встає,
В темних, густих лісах
Серце повстанське б’є.

Ми присягалися
Край боронити свій
Нині прийшов наказ, –
Завтра йдемО у бій.

В кожного вдома є
Мати і дівчина,
Кращих своїх пісень
Хай заспівають нам.

Як відгримлять бої,
Миру настане час,
Ми повернЕмося,
Ви зустрічайте нас.

Де поміж гОрами
Сонце на світ встає,
В темних, густих лісах
Серце повстанське б’є.

4.03.2019


Рецензии