Побутовi негаразди
Вода в унітазі дзюрчить,
Зламався живильник, заблимав світильник,
Торшер не бажає світить.
Важкий пилесос, тариф різко зріс,
На пенсію й Бог нарікає,
Продукти в ціні, олігарх на коні-
Останнє в старих забирає
Динамік хрипить, сусід зверху гримить,
Це ремонт в нього вічно триває,
Видно добре надбав, шо тариф подолав,
Ще й нерідко, бува, заливає.
В бізнесі кілери, в квартирах колектори,
Віджим та екстрим налітає,
На дожиття договорИ, підпиши чи помри,
Якнайшвидше тебе поховають.
Ось так і живи та ще й Бога хвали,
Президента іди обирати,
Бодай з авта упав, коли всіх обікрав,
Тож чекаєм, як буде тікати
11.04. 2019 р. ,Київ
Свидетельство о публикации №119041207196