Marry me

Ми в квартирі одні, телефон на позиції «Off»
І немає нікого, хто може нам тут заважати
На четвертому поверсі ми, як подружжя удвох
Випиваємо келих вина, доторкнувшись до щастя губами
І старий програвач нам в нагоді, і це не дарма
Ми під пісню Земфіри танцюємо, дивлячись в очі
Я сьогодні розслаблена, ніби вчорашня весна
І мені дуже добре. От так, як буває у травні
Я кладу йому голову на чоловіче плече
І так хочеться вечір цей в пам`ять вплести вже навіки
За вікном хлинув дощ, в голові майорять лиш думки,
Що він кращий у світі і зараз лиш поряд зі мною
Він годує мене полуницею, мов голлівудський актор
І цілує так ніжно у губи, що серце все б`ється сильніше
Я сьогодні знов пахну солодко і то мій парфум«Marry me»,
Це не натяк, а тільки жіноча проста забаганка

11.04.2019


Рецензии