Iubire, tu

        10.04.2019.
       К И Ш И Н Ё В
         (Mold.)
In bataia vantului hoinar
Si a soarelui sclipire,

Doua suflete se imbratisau,
In clipele iubirii.

Inimile pline de amor,
In una impreunate...

Bateau in ritmul visului color
Si se avantau spre astri.

Iubire-tu esti colt de rai,
Un dulce cant in evantai.

Lucesti c-a stelele din cer...
O!,sfant amor,mister.

Sorbeau dulceata mierii,cea de mai,
Voiosi si plini de viata,

Iubire ai un gust placut si fain,
Ai zbor usor,c-a pasarea maiastra.


Рецензии