Зелений клен
Сонце, вітерець, хмарки,
Всі сусіди веселяться,
В дворі гамір, шум, плітки.
Клен під сонцем розпустився,
Двір ошатно зеленить,
Новим радощам відкрився,
Та кремезно ще стоїть.
Клен зелений, кучерявий,
В кроні голуби сидять,
Він зберігся взимку славно,
Весну спішить зустрічать
Дітки скачуть біля нього
Дідусів і бабців - рать
Тут на лавочках півколом
В мріях й спогадах пихтять.
Як були ще молодими -
Клен і вишня тут цвіли,
Скільки літ та зим прожили:
Те - пішло, те - зберегли.
Коли сонце, коли дощик
На клен зверху набіжить,
Вже старий, а видно - хоче
Ще на білім світі жить.
__________________________
*А у нас у дворі. Фото автора
9.04. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119041006370