Сейчас

Зараз
Тепер тебе нема і уві сні.
Мабуть, це називається забути,
Не прагнути кохання, мов отрути
І з легкістю собі сказати: Ні.

Тепер тебе немає у думках.
З полегшенням зітхну: Ну,  от, нарешті.
Загоїлися опіки сердешні,
Лишилися на жовтих сторінках

Твоїх листів, зів'ялих і старих,
До дір знайомих, з присмаком надії.
А зараз інші плани, інші мрії,
Так, ніби не було не нас, не їх.

Вважай, що пів життя дарма пройшло.
Усе чогось чекала, пам'ятала.
Але ж якби тоді так не кохала,
Мене б такої зараз не було.


Рецензии
Дуже цікавий твір! Зачепило....

Артур Грей Эсквайр   10.04.2019 01:24     Заявить о нарушении