Травень
Під палючим сонцем плетиво плетуть:
Зеленню міцною та духмяним цвітом
Манять за собою, ніби здавна ждуть.
Я думки покину — з квітами полину,
Доки в піднебессі відгомін птахів
Ллється, мовби ріки, ллється без упину
Радістю осяйних і натхненних днів.
У моєму світі в'юнко в'ються мрії,
Високо літають із клубками хмар —
Тане надвечір'я, плавно сонце мліє,
Та геть не зотліє мрій солодких жар.
Свидетельство о публикации №119040908735