Перше березня

Березневим снігом, молоком туману
Зрання обізвалась весняна зоря.
Ледь морозний вітер — шепіт невпізнанний —
Крихт малих і білих збурює моря;
Ті студені хвилі все додолу линуть —
Згадкою про зиму стрімко до землі;
Поглинають місто, мовби невситимі,
Барвлять візерунки на замерзлім склі.


Рецензии
Дуже цікавий вірш!

Артур Грей Эсквайр   10.04.2019 01:33     Заявить о нарушении