Clopotul iubirii

           09.04.2019.
          К И Ш И Н Ё В
Mi-e greu,indur in sine despartirea
Dar cred ca totul se va ispravi,
Urasc mereu a ta dezamagire...
Si cred in faptul de a mai iubi.

Aud cum bate clopotul iubirii,
Iar sufletul imi spune sa-l invoc
Trecut-a timpul clipa fericirii,
Dar totodata sper c-o sa-l intorc.

De azi voi merge pe o alta cale
Si voi iubi pe-altcineva,
N-am sa regret,n-am sa plang cu jale...
Iubind-o doar numai pe ea.

Numai cu ea ma voi simti mai bine
Inima ma v-a incuraja,
Nu mi-am perdut speranta in iubire,
Doar cu iubirea in vieci voi exista.


Рецензии