Медитативнi роздуми

Побороти би власні бажання,
Стати птахою білою-білою,
Та наввипередки стражданням,
Промайнути за обрій щасливою.

Наздогнати своє відображення
У просторах блакиті небесної.
Упіймати долонями враження,
Присмак молодості тілесної.

Загорнутися в ковдру із радощів
І не гаяти марно часу,
Не тремтіти від свіжості, пахощів,
Що приносять до носа весну.

Впасти в роздуми сконцентровано,
Незважаючи на теплоту.
У світі ж усе збалансовано,
Зло врівноважує доброту.


Рецензии