Розмова двох сердець вночi...
Так щиро, лагідно, бентежно.
Вони торкнутися хотіли,
Так, щоб не спішно, обережно.
Щоб ласка, ніжність і бажання
Не розплескались поневолі.
Бо вони знали, що кохання -
То цінний подарунок долі!
Свидетельство о публикации №119040806503