strange ways...

В Сознанье приходя —  Не упускай свой Свет, и в Плоскости — Рассвет придет еще Быстрее...

.................... you could hear me, you've got
.................... gateways* through my world
.................... I'm feeling all the force your closing in
.................... I've got strange ways,
.................... but I do hope you follow all the way...

© Olga Karpilova  «strange ways...»
© Copyright:
________________________________
* - internet(gateways - ворота, шлюзы)...
** strangeways - странным способом, образом...


Рецензии