Письма по живому

Рэчыца, Вуячыч, Чорные Чашобы,
Ґітлер прохуячыць пропаведзь із ґроба,
Радаўнічы щыра скажэць-"Калі ласка!"
І прыйдуць з эфіру чараўные сказкі

Будзе пра Ерому, будзе пра Кашчэя -
Як па Іспалкому водзяць казначэя..
Ой ты, Чэрнабыльнік, зла палынь наукі,
Не паўторь магільнйк,
Сдзелай, шоб - тры штукі!

2016 г.


Рецензии