Сяйво

Verse

Начебто зовні зима
Я приготую нам чай
Ніч відвертається від вікна
Мила тихенько вставай

день має бути сонячним
і хай очам ще боляче
вони звикають вже до світла
й ти звикай

Verse 2
Тіні зникають з землі
І відкривають шляхи
Ті що пройти я не зміг
Зможемо разом пройти

І стає легкою хода
І негаразди всі  - вода
Минулий сніг який розтане
навесні

Пліч о пліч
Без втоми
Рушаймо щоб нарешті бути вдома
І пестити сяйво
У серці
Відкидаючи все зайве


Рецензии