У чаканнi вясны

 Вясна зямлi, вясна жыцця
 Цябе чакаю я з надзеяй
 На уваскрашэнне з небыцця
 Што тлела мервым сном завеяу.

 Красавiк завушнiцы надзеу
 На бярозы, вербы i клены,
 Разбудзiу жаваронка спеу,
 У чаканнi вясны зяленай.


Рецензии