Не читай

Не читай! Я  - тобі  - не пишу
Ці вірші - тож, заради Бога!
Дві сторінки: зімну і лишу,
Де щоденно ходжу - край дороги.

Не читай - навіть знайдеш.. НащО?!
Там - нічого тобі нецікаво....
Там - нікого. нічого. ніщо.
Лише доля - гірка і ласкава.

Там - я - сонця розпечений край...
Там - я - вітер, що спраг твого тіла,
Твого серця, душі... - не читай!
Не читай. Я цього не хотіла ..

Лиш... - не можу загнати в силки
Ані серце, ні мозок, ні душу..
Білий зошит. увесь. - на рядки! -
..Та спокОю твого не порушу...

Це лиш нерви мої на межі.. -
То й ходжу за тобою без волі.
Кожен вечір ці кляті вірші.
Чорта з них?! - ми ж хотіли без болю:

Без печалі. - тому й без душі...
Ходить час божевільний - по колу...
Кожен вечір - ці кляті вірші...
Не читай. Не читай їх! - ніколи.
05.04.2017


Рецензии