Бабушке
Хустинка в маках, плаття - бязь ...
Спокійна і завжди розумна ...
Куди ти рідна подалась?
Весна за вікнами чарує
Але сумно-сумно, хоч плач.
І небо погляд твій малює.
Ти звідтеля мене побач.
Мені б ще, хоч би на хвилинку
В дитинство, там, де ти була.
На голові твоїй хустинку
Побачить знов, вдихнув тепла.
Тебе я, рідна, пам'ятаю,
Знов засвербіло там в нутрі.
Зозуля мені літа вважає
В вечірній черговий зорі.
Свидетельство о публикации №119040502427
Ивченко Светлана Владимировна 07.05.2021 11:18 Заявить о нарушении