Просыпайся, Украино!
Пробуджуйся, Україно,
пробуджуйся ненько,
поки народ весь не вимер
від рук Порошенка.
Та вернися знов до дому
де Дніпра начала
пока Польща у свій омут
знов не засмоктала.
Та попийте живу воду:
де струмки, джерела,
Україні дайте ходу,
щоб зовсім не вмерла.
Повернулись щоб додому,
до рідної хати
З заробітків і полону
давно жде вас мати.
Щоб в одній сім'ї великій
жили наші діти,
пробуждайся, Україно,
нічого сидіти.
Нам навіщо Віра нова
турки щоб розп'яли?!
В обороні Слова Бога
козаки стояли.
Пробуджуйся, Україно,
пробуджуйся ненько,
поки народ весь не вимер
від рук Порошенка.
Свидетельство о публикации №119040205744
СТИХИ,не позволяющие злу укрыться,
уже другая управа на Украине,но стало ещё хуже!
Славянские народы должны быть вместе,
правильно вы говорите!
Натали Мишарина 02.04.2023 15:24 Заявить о нарушении