Lietuvoj
Pasaku salis tu stebuklinga,
Tavo zmones man padare viska
Kad mane lengviau nuzudit...
Amzinai taves as prisiminsiu,
Esi mano kale is sapnu...
Cia toli as drasiai pasakysiu:
Gimes tavije, dar gyvenu!
Свидетельство о публикации №119040109333