Не до смiху
Хто з кого кепкує,
З президентських виборів
Вкраїна сумує.
В них, як завжди, популізм
Лохів щоб привабить,
Вован - тест на дебілізм,
Юля - на політичну пам'ять.
Зверху в нас знову чужі,
Що кишені повнять,
Держава стала на межі
ЗсередИни й ззовні.
Крим, Донбас і Закарпаття
Будуть в Україні
Як добробутом й достатком
Сусідів обійдем.
Бог всього нам надавав,
В кінці - обезглавив,
На колінах щоб стояв
Як втратиш державу.
Святе письмо від отців
Як не там читаєш,
З чужих людей, не з братів,
В царі обираєш*.
Бідний, рідний мій Тарасе,
Праведнику милий,
Вже приспали неньку нашу
Й гірко обдурили.
Ми потрапили в капкан
Шахраїв славетних,
Петро - тяжкий клептоман,
Вован - маріонетка.
Не відбулась Україна
В першім турі повнім:
Петро знищить зсередини,
Вован згубить ззовні.
Знов програли Україну
І майбутню долю,
Собі й дітям - на погибель,
А край - на пустелю.
Тест на політичну зрілість,
На честь і на гідність:
Так нічому й не навчились,
Знову зло та бідність.
На європейськість вся надія,
Тут немає вороття,:
Того, хто шлях змінить посміє
Зметуть, як Хама***, на сміття!
___________________________
*Фото з Інтернет
**Бог навчає: "из среды братьев
твоих поставь над собою царя:
не можешь поставить над собою
(царем) иноземца, который не брат
тебе". Библия, Второзаконие, с.187.
Издание "Свято - Успенская Почаевская
Лавра", 2006 г.
***Віктор Янукович
1.04. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119040104995