i aminte ti iubito?

Am vrut s;-;i spun, iubito
C; totul va fi bine,
Dar nu vreau s; te mint
;i s; m; mint pe mine.
Cum ar putea s; fie?
Cand totul e distrus.
;;i aminte;ti, iubito ?
Doar eu mereu ;i-am spus. -
C; via;a este grea,
C;-i plin; de bariere
;i doar dac; le treci
Vei prinde la putere.
Dar tu nu ai putut
;i totul s-a distrus...
P;cat c; ai uitat,
Doar eu mereu ;i-am spus

;;i aminte;ti iubito ? autor Constantin Sandic


Рецензии