Со светом вас, сэс3! Ныхай вам пощестыть

Прыбраты хоть ма3 якый бугорок

Луна в Водолее – j Вкраіна дурее:
Так выбырым батька ж! А шо нам тут здесь
Устаты в ныділю  да j о: штыры дыркы
Мы зарыкы вліпым у7, хто святэньк.

Мутанты ш бо вш завшы канають, коль взнають
Про шо надто гарнэ о там, гынды во зь.
Да j натэ узнаjтэ дытэj православных:
Мы сёння, однако, забЕм парасё!

Про Чысла ж ны j надо а ныц  шо j чытаты.
Усі вж астрола3! Страсэнсыкы онь зь.
І Юлька спознала вуж о, бачтэ, гарцы:
Ну, скоро! Ну, завтра, х, хрэнь з маслом ззімо ш.

А тут і ны надто розгонытэ банды,
Колы посягае на сосны j пынёк.
В каніс3 налыjтэ шэ трохы сілі3
Да j ззіжтэ в канавцы з бусёчком жабок.

Так вот нострадамус щас скажэ вам, братцы.
Мы рідныjі j в Сашмы с русінкамы з Довськ.
І е даж букварык: в Літві дэся ажны.
І пышым, ек дышым: на мовцы дідов.

Прымітэ ж с Полісься вітаньне, вкраjінцы.
Мы завшэ потрапым на ваш уш порог.
Усэ бо дылылы улад влады хы3.
А нащо культуры якы в ліцьвіновск.


Рецензии
Так вот нострадамус щас скажэ вам, братцы.
Мы рідныjі j в Сашмы с русінкамы з Довськ.
І е даж букварык: в Літві дэся ажны.
І пышым, ек дышым: на мовцы дідов.

Прымітэ ж с Полісься вітаньне, вкраjінцы.
Мы завшэ потрапым на ваш уш порог.

Народу делить нечего, только власть имущие боятся её упустить.
Отличная песня, Василь!

Галина Лычковская   21.04.2019 21:42     Заявить о нарушении