Тролi

Голубить вітер зубожілі хати,
що в селах перекошені стоять.
Хтось на Донбас поїхав воювати,
а хтось лишився вдома виживать.
       Як вижити, коли в столиці тролі
       під куполом біснуються, гудуть?
       Ще трохи про реформи поговорять
       й податок на повітря вже введуть.
На Банковій, щасливий і багатий,
Великий Шоколадний троль сидить.
Він гроші вже стомився рахувати
і завтра на Мальдиви  полетить.
       Хай мерзнуть діти у холодних хатах
       й солдат Різдво святкує під вогнем,
       на все злим тролям звисока плювати,
       ми ж їх за гречку знову оберем!
Це жахів фільм, чи фентезі картина?
Ні, це - життя прекрасне і нове,
це - наша вільна, рідна Україна,
що з тролями "по-новому" живе!
      
         Сьогодні вибори президента. Тридцять років обираємо тролей, тому й сьогодні, мабуть, виберуть не краще. А якщо залишиться Шоколадний, країні гаплик.


Рецензии