Зи дустариз, жуванбуруз

Рак ахъайна БАХТ атурай,
Экуьн кьиляй   шад жедайвал,
Куь к1валин къул чими хьурай,
Бул БЕРЕКАТ фад къведайвал.

Важиблу тир, САГЪВАЛ гъурай
Квез виридаз, чан жуванбур,
САДВАЛ, ШАДВАЛНИ квез гурай,
Гьейран жедайвал патанбур.

Чи арада лап герек тир
ГЬУЬРМЕТНИ хьуй  жергеда,
Адан къимет хьайит1а чир
К1вализ ДЕВЛЕТНИ къведа.

Т1ВАР  кьур зат1ар  гьамишалугъ
Амукьрай квез - ийиз къуллугъ!
Самурск@я


Рецензии