Василь Хл бнiков - Будь зi мною будь. 2017 г

 Будь зі мною будь.
 Я люблю тебе.
 Я подарую тобі з неба зірку.
 Тільки будь зі мною.
 Моя дівчина.
 Я тебе не віддам нікому.
 Я віддаюся тобі на все сто.
 Більше посміхайся.
 Я хочу бачити тебе радісною.
 Колись плакати і сумувати.

 Ти і я ми створені.
 Один для одного.
 Твої губи як сонце.
 Твої очі як море.
 Твоє волосся як ліс.
 Ти як моя мама.
 Ти як, як і вона,
 святая для мене.
 Дай свою руку.
 Ми підемо в рай.
 Я обіцяю бути.
 З тобою завжди.


Рецензии