Dulce floare de crin

           29.03.2019 год.
            К И Ш И Н Ё В
               (Mold.)
 
               
Te ador zi de zi,fara sat te iubesc,
Si te vreau langa mine sa fii totdeauna...

Dulce floare de crin,cu miros ingeresc ,
Inima pentru tine imi bate intr-una.

Tu esti visul meu senin din mez de noapte,
Fara tine in lume,eu ma simt strain,

Te implor sa fim in doi pana la moarte,
Doar cu tine viata sa-mi traiesc din plin.

Pentru tine traiesc,suflet imparatesc,
Eu te simt langa mine,unde nu m-as afla,

Chiar daca gresesc,eu cu dor te iubesc,
Floare dulce de crin,tu esti dragostea mea.


Рецензии
Foarte frumos! Mulțumesc pentru poizie minunată!

Екатерина Дрыгина   30.03.2019 17:51     Заявить о нарушении
Multumesc mult pentru mesaj,
Va sant recunoscator....Cu respect,IURII!

Юрий Татомиров   31.03.2019 12:37   Заявить о нарушении