Зате майже цiлi дома!

"Лабораторна робота з хiмii.
Вчитель запитуе учнiв:
-"Марiйко,якого кольору у
тебе вийшов розчин?"
-"Червоного,Марiя Iванiвна."
-"Молодець,пьять!"
А в тебе,Петрику?"
-"Фiолетового,Марiя Iванiвна."
-"Сiдай,чотирi."
-"А в тебе,Вовочка?"
-"Чорного..."
-"Вовочка,два! Клас-лягай!"


Юмор из "Одноклассников"


Шибки,дахи летiли iз домiв
довкола:
По плану Вовочки сгорiла
тiльки школа!
Всього 5 кiлограмiв,може,-
лiтрiв,
Важкого марганцю,та бiлоi
селiтри...


Рецензии