Забiг

Я, марафонець, став давно на старт,
Дистанцію долаю крок за кроком,
І звідки в мене взявся цей азарт?
Долаю перешкоди рік за роком.

Зі мною поруч чую тупіт ніг,
Біжать, сопуть, ледь не порвуть легені,
Один не витримав,скінчив забіг,               
А інші рвуть на фініш, мов скажені.

Он той добіг на фініш й упав,
Посмертна стрічка,то кінець дороги,
Нажаль з землі він більше вже не встав.
Скінчились сили, заніміли ноги.

А я біжу на фініш без потуг,
Хто обганяє, уступлю дорогу,
Прошу Всевишннього  додати круг,
Щоб святкувати довше перемогу.


Рецензии