Slowpoke
without brakes
yes i'm getting into my race car
that's without brakes
and i will chase i will chase i'll be breaking my head
ain't nobody been able to catch up with me yet
so i'm getting into my race car
without brakes
my rubber helmet is sitting tight
right on my head
yes my rubber helmet, it's sitting tight
right on my head
and i chase and i push and i speed and i urge
cause my rubber helmet is sitting tight
on my head
who said i am a slowpoke?
i said, who says i'm a slowpoke?!
tell me who dared say i'm a slowpoke?
i'm a driver, driver i am
i am the driver
i am driver i am
i am the driver
and i get into my racing car
that's without breaks
i am begging just for one thing:
don't put on brakes!
i'm begging of you just one thing:
don't turn on brakes!
but you press brake, brakes you press
yes you press brakes, yes brakes you press
while i'm begging for just one thing:
don't put on push the brakes!
just do not put on, put on the brakes!
just do not slam on, slam on the brakes!
just do not push on, push on the brakes!
yes yes yes yes yeah yeah yeah yeah right right right right
but you say that you're slowed down by the deadheads
and say you're slowed down by the overhangs
who said you're a racer?
i wonder who said you're a racer?
huh, who said you're a racer?!
you're slowpoke, slowpoke are you, you are just a slowpoke
i'm a racer, i'm racer, I'M RACER!
you're slowpoke, slowpoke are you, you are just a slowpoke
slow, slowpoke you are
original Ноль - Ты - тормоз
Я сажусь в свой гоночный автомобиль
Без тормозов.
Я сажусь в свой гоночный автомобиль
Без тормозов.
И буду гнать и буду гнать и буду голову ломать
Буду, буду, перебуду, вам меня не перегнать!
Я сажусь в свой гоночный автомобиль
Без тормозов.
Крепко сидит мой резиновый шлем
На голове
Крепко сидит мой резиновый шлем
На голове
А я гоню, а я гоню, а я гоню гоню гоню
Я гоню гоню гоню гоню гоню гоню гоню
Крепко сидит мой резиновый шлем
На голове
Кто сказал, что я тормоз?
Кто сказал, что я тормоз?
Кто сказал, что я тормоз?
Я гонщик, я гонщик, я гонщик
Я гонщик, я гонщик, я гонщик
Я сажусь в свой гоночный автомобиль
Без тормозов.
Лишь об одном прошу тебя -
Не тормози!!!
Лишь об одном прошу тебя -
Не тормози!!!
Но ты давишь на тормоз, ты давишь на тормоз
Но ты давишь на тормоз, ты давишь на тормоз!!!
Лишь об одном прошу тебя -
Не тормози!!!
Только не надо, не надо тормозить!
Только не надо, не надо тормозить!
Только не надо, не надо тормозить!
Да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да!
Но ты говоришь, что тебя тормозят порожняки
Ты говоришь, что тебя тормозят отходняки
Кто сказал, что ты гонщик?
Кто сказал, что ты гонщик?
Кто сказал, что ты гонщик?
Ты тормоз, тормоз ты, да ты просто тормоз!
Я гонщик, я гонщик, я гонщик
Ты тормоз, тормоз ты, да ты просто тормоз!
Тормоз, тормоз ты
Свидетельство о публикации №119033000031