Мужики всi тримають слово!

-"Куме,а чому ви,як
пьете горiлку,то
закриваете очi7"
-"Я обiцяв жiнцi,що
з Нового року,не
заглядатиму в
чарку..."


Юмор из "Одноклассников"




Не пiдвiв свою жiнку
Одарку:
Не заглянув нi разу
в чарку!
Iй сказав чоловьяга
здоровий:
-"Мужики всi тримають
слово!"


Рецензии