Роки пливуть
Як хмари мчать у небі голубім,
Наповнюють життя у щасті і у горі,
Зникають мов із яблунь білий дим.
Надворі сонечко назустріч нам сміється,
Шумлять вітри, йде березень - пустун,
Дощем чи снігом, морозцем озветься
У сонмі музикальних і чарівних струн.
Після зими природа швидко оживає,
Птахи вертають в ріднії краї
В свої гніздечка, що їх пам’ятають,
В любі річки, поля, ліси й гаї.
Так цикл за циклом, й доба за добою
В природі здійснюються круговерть,
Життя земне струмиться за водою
Аж поки десь когось не переповнить вщерть.
28.03. 2019р., Київ
Свидетельство о публикации №119032806558