Нужно сказать

на белорусском языке

Кажа жонка раз да мужа:
«Ты, каханы,  –  абібок,
Так, лайдак вялікі дужа:
З боку вернешся – на бок,

На канапе гэтай дома
Ты заўжды ляжыш, як пень!
Мне сюжэт такі знаёмы –
Шмат гадоў, ды кожны дзень!”

Адказаў ёй вельмі годна:
“Зараз трэба так  сказаць,
Я ж ляжу, каб ты заўсёды
Знала, дзе мяне шукаць!”


Рецензии