Тумани-обмани
Чую нечуване,
І знов сама я не своя.
Хочу невтрачене,
Вірю в надумане,
Десь там і небо, і земля,
Тепер чомусь і я не я.
Приспів:
Тумани-обмани,
В душі урагани,
Несуть від тебе повз любов,
І повертають знов.
Тумани-обмани,
На серці лиш рани,
Цей біль нічим не загасить,
Крізь почуття не пропустить,
І вже не відпустить.
Вкрай обнадійливо,
Складно, нестримано,
І все йде знову, як іде.
Вмить обезмрійливо,
Просто затримано,
Нема, нема тебе ніде,
Любов моя хто скаже де.
Свидетельство о публикации №119032805238