Лiтак
Не знаю, де є та межа.
Біль приміряю, Святих благаю,
Самотня, змучена душа.
Летіти хочу, то є так,
Та знов внікуди мій літак.
Приспів:
Несе мене літак
На крилах, наче птах,
Від тебе і до тебе –
Між нами ціле небо.
Несе мене літак,
Здолати як той страх,
Нові знайти де сили,
Щоб віру воскресили.
Я так сумую, у снах цілую,
Лиш ти один в думках моїх.
Усе відчую, тебе почую,
Невже кохати – це є гріх.
Повз пролітають дивні дні,
Де ми колись були одні.
Свидетельство о публикации №119032805229